您現在的位置:首頁 >銀行招聘 > 考試題庫 >

                      2021銀行考試英語題庫:英語通用模擬題(7)

                      2021-02-19 13:57:36| 來源:中公教育

                      做題是鞏固知識的一個好方法,在做題的過程中就能查缺補漏,及時回顧所學知識點,為了幫助大家多做練習,小編為大家整理了:2021銀行考試英語題庫:英語通用模擬題(7),希望對大家有所幫助。

                      Passage 6

                      Destinations compete for the attention of would-be travelers everywhere: on billboards, in newspaper supplements, via online advertisements ― even in cinema.

                      In the world of travel industry product placement, few boons are better than having a movie shot on location. And no country knows this better than New Zealand, where the huge success of the Lord of the Rings franchise helped turn the country into one of the world’s most sought after travel destinations.

                      According to a survey taken after all three movies had been released, 6% of New Zealand visitors said the franchise was one of their main reasons for visiting the country. After the first film of The Hobbit trilogy was released in 2012, the New Zealand tourist board rebranded the entire country as “Middle-earth”. From January to September 2013, international visitor numbers were up nearly 10% ― with 8.3% of international visitors overall citing The Hobbit as their draw. (That means The Hobbit’s influence was about the same as “getting a good deal on flights”, which was the reason another 8.8% of foreign visitors gave).

                      20. According to the text, what’s the best way to attract would-be tourists?

                      A. Having a movie shot on location.

                      B. To make online advertisements.

                      C. To advertise the attraction in newspapers.

                      D. Put advertisements on billboards.

                      21. What doesn’t the text refer to ?

                      A. Factors that may influence the number of international visitors.

                      B. The increased rate of international visitors to New Zealand.

                      C. The time when the first film of The Hobbit trilogy released.

                      D. Beautiful sceneries of New Zealand showed in the Lord of the Rings.

                      22. What is the main topic of the text?

                      A. The situations of tourism in New Zealand.

                      B. The influence of movie on tourism.

                      C. The reason why New Zealand becomes one of the world’s most popular destinations.

                      D. The factors that influence tourism.

                      Passage 6

                      20.【答案】A。解析:細節題。根據文章第二段的第一句話“In the world of travel product placement, few boons are better than having a movie shot on location.”我們可以知道,比起其他的福利,電影是最好的。所以正確答案為A。

                      21.【答案】D。解析:根據文章第三段第三句 “From January to September 2013, international visitor numbers were up nearly 10% ― with 8.3% of international visitorsoverall citing The Hobbit as their draw. 可知國際游客的增長率,以及影響國際游客增長的因素之一是電影的播放,此外第三段結尾部分提到另一個影響國際游客增長的因素——機票打折,所以A、B選項提到了。根據第三段第二句“ After the first film of The Hobbit trilogy was released in 2012, ...”我們可以知道《霍比特人》第一部播放的時間,所以C選項也提到了。而對于D選項,文章中只是講了新西蘭在電影播放后吸引了大量國際游客,使得新西蘭成為全世界追捧的旅游地,但并沒有介紹《指環王》中新西蘭的美景。所以選擇D項。

                      22.【答案】B。解析:主旨題。文章第一段提出了吸引國際游客的多種方式。第二段提出了與其他方式相比,電影是吸引游客最好的方法并提出了受益最明顯的新西蘭。第三段進一步通過數據來證明了電影可以促進游客的增長。所以文章主要是在談電影對旅游的影響。

                      更多信息請訪問青島銀行招聘考試網

                      招聘信息

                      公告查詢

                      課程活動

                      備考資料

                      考試題庫

                      咨詢入口



                       注:本站稿件未經許可不得轉載,轉載請保留出處及源文件地址。
                      (責任編輯:qdof06f)

                      免責聲明:本站所提供試題均來源于網友提供或網絡搜集,由本站編輯整理,僅供個人研究、交流學習使用,不涉及商業盈利目的。如涉及版權問題,請聯系本站管理員予以更改或刪除。

                      青島中公教育

                      青島中公(qingdaooffcn)

                      立即關注

                      熱門招聘關注查看備考干貨關注查看實時互動關注查看

                      • 中公QQ群加入QQ群加入
                      微信公眾號
                      微博二維碼
                      咨詢電話

                      400 6300 999

                      在線客服 點擊咨詢

                      投訴建議:0531-86557588

                      人妻无码中文视频播放_免费视频在线观看_中文字幕无码一区二区三区_日本免费视频_电影大全免费观看