To: Cisco Systems employees
From: Stella Joyce, Event Planning Committee
Date: Friday, October 18
Subject: the 7th Annual System Administrator Appreciation Day
Each year, on System Administrator Appreciation Day, we pause to recognize many contributions that have made by our system administrators during the year. This year’s System Administrator Appreciation Day will be held on December 10 and not December 5 as announced earlier. The Event Planning Committee is looking for your help to make this year’s celebration the best yet.
We are looking for ways to increase employee involvement in the event. For instance, would you like to help schedule the event program or bring food? Would you have time to set up decorations? Or perhaps you’d be willing to help by wiping off the tables, disposing of garbage, storing leftover food and removing decorations after the event.
An informational session will be held on Thursday, November 24 in Room 208. If you would like to volunteer to help out at the 7th annual System Administrator Appreciation Day, please contact Ms. Becky Walls at 504-2961.
If you are unable to attend the meeting but, have ideas you would like to share, please e-mail me at firstname.lastname@example.org.
16. What is NOT mentioned as an activity for volunteers?
A. Determining the order of events B. Decorating a room
C. Buying gifts for employees D. Helping clean up
17. What are recipients asked to do if they cannot attend the meeting?
A. Read a summary of the meeting.
B. E-mail Stella Joyce with their suggestions.
C. Drop by the Human Resources department.
D. Call the Events Planning Committee Office.
18. When will the planning meeting be held?
A. October 18 B. November 24
C. December 5 D. December 10
16.【答案】C。解析：細節題。題干：以下哪一項志愿者需要做的具體活動在文中沒有提及?文章第二段列舉了志愿者要做的具體活動：help schedule the event program or bring food，set up decorations，wiping off the tables，disposing of garbage, storing leftover food and removing decorations after the event。四個選項中只有C.“給職員買禮物”在文中未提及。故答案選C。
17.【答案】B。解析：細節題。根據題干關鍵詞cannot attend the meeting，同義轉換為unable to attend the meeting，定位到文章最后一段If you are unable to attend the meeting but, have ideas you would like to share, please e-mail me at email@example.com.(如果不能參加會議的話，可以把自己的想法用e-mail的方式寄給“我(Stella Joyce)”)。故答案選B。注意：邀請別人參加典禮或會議的文章，一般在文章的結尾部分中都會涉及不能參加會議時的應對措施。遇到這樣的問題時首先要看文章的最后一段。
18.【答案】B。解析：細節題。題干：計劃會議將在什么時候召開?作為考查文章中涉及到日期的問題，要把題干中的“計劃會議(planning meeting)”理解為文章中出現的“介紹情況的會議(An informational session)”。介紹情況的會議在11月24日舉行，所以正確答案是B。